Casa Kamari Vakantiehuizen Algarve Portugal

Tarieven Casa Kamari Vakantiehuizen

Hierbij de lijst tarieven voor de Casa Kamari Vakantiewoningen in de Algarve Portugal. Deze prijzen zijn per vakantiehuis of studio, ongeacht het aantal verblijvende personen. Dit laatste natuurlijk met inachneming van het maximum aantal.

Voor een winterverblijf in de Portugese Algarve!!

Als u in de winter 4 weken of langer aaneengesloten bij ons verblijft, spreken wij van overwinteren. Hiervoor bieden wij speciale prijzen (voordeliger). Informeer naar deze tarieven!!

Zo gewenst, verzorgen wij uw vervoer van en naar Faro Airport. U heeft hier zelf dan geen omkijken naar. Voor een transfer voor max. 4 personen reken we € 30-, en voor meer dan 4 personen is de prijs € 35-,
Wanneer u liever een auto huurt op Faro Airport kunnen wij ervoor zorgdragen dat deze voor u klaarstaat. Informeert u bij ons naar de actuele autohuurprijzen.

Als u op Casa Kamari arriveert, staat er koffie voor u klaar.

De eindschoonmaak van uw vakantieverblijf brengen wij in rekening; Studio € 25,00, Casa Avos € 30,00 en voor de Quinta € 35,00

Prijzen per week in 2019

MAAND
   QUINTA     CASA AVOS   GRANJA  
Januari € 375,- € 255,-€  215,-
 Februari € 365,- € 255,- € 215,-
 Maart € 450,- € 340,- € 275,-
 April € 495,- € 395,- € 315,-
 Mei € 565,- € 465,- € 370,-
 Juni € 615,- € 515,- € 415,-
 Juli € 695,- € 595,- € 475,-
 Augustus € 695,- € 595,- € 475,-
 September € 615,- € 525,- € 415,-
 Oktober € 540,- € 475,- € 395,-
 November € 430,- € 390,- € 325,-
 December € 495,- € 405,- € 345,-

 Services

 Als u in de avond aankomt, kunnen wij voor de volgende morgen een overheerlijk ontbijt voor u serveren. Er is immers geen tijd meer om nog boodschappen te doen.
Een smakelijk ontbijt kost € 8,00 p.p.

Wij verhuren mountainbikes a € 10,- per dag
U kunt bij ons uw was laten doen, wij vragen hier € 6,50 voor (Niet gestreken)
Voor een extra elektrokacheltje rekenen wij € 25,- per week.

In het hoogseizoen organiseren wij regelmatig een barbeque avond.
Deze gezellige avond waarbij ook de drank en de koffie achteraf bij inbegrepen is kost voor volwassenen slechts € 25,00 per persoon. Voor kinderen onder de 12 jaar rekenen wij € 8,-

Dagelijks (behalve op zondag) komt s'morgens de bakker bij ons op het terrein. U kunt de avond ervoor een voorgedrukt briefje invullen om uw bestelling te plaatsen, na 09.00 vindt u uw bestelling op onze afhaal plek op het terrein. Zo heeft u iedere dag vers brood! Aan het eind van uw vakantie rekent de bakker met u af.

Boekingsvoorwaarden Casa Kamari

Onderstaand zijn de voorwaarden beschreven voor een huurovereenkomst tussen u en Casa Kamari. Wij raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig te lezen. U accepteert de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het contract met ons, door het boeken van een accommodatie. Juiste informatie omtrent het aantal volwassenen en de leeftijd van de kinderen is belangrijk voor ons,dit in verband met eventuele kinderstoel en of ledikantje.

Wij raden u ten sterkste aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten !

Boeking

Voor het maken van een boeking van een woning of studio verzoeken wij u vriendelijk zo spoedig mogelijk uw reservering te bevestigen. Indien de woning of studio voor de periode die u verzoekt beschikbaar is, willen wij, op uw verzoek, deze accommodatie, één week, voor u in optie houden.

Wij zullen u melden wat de boekingssom is en zullen u de vervaldatum van de optie doorgeven. Indien u uw boeking wilt bevestigen, dient u een aanbetaling van 40% van de boekingssom aan ons over te maken. Direct na ontvangst van deze aanbetaling is uw boeking bevestigd en is deze definitief.

Het restant van de boekingssom is verschuldigd 4 weken voor de start van het verblijf. Als een boeking wordt gedaan binnen 6 weken voor de start van het verblijf, dan dient het volledige bedrag  per direct te worden voldaan.

Mochten wij voor de door u opgegeven periode niets beschikbaar hebben, dan zullen wij u dat direct onder opgave van eventuele alternatieven doorgeven.

Waarborgsom

Een terugvorderbare waarborgsom welke u dient te betalen bij het uitreiken van de sleutel, is bestemd voor het dekken van breuk/beschadiging en/of vermissing van het gehuurde gedurende de periode van uw verblijf. Ook ontvangt u na betaling van de borgsom de afstandbediening van de televisie en decoder, en een smartcard voor de decoder. Een betaling van  100.00 Euro wordt gevraagd voor  alle woningen en of studio. De waarborgsom zal na een check, het inleveren van de sleutels, de afstandbedieningen en de smartcard, bij uw vertrek aan u worden terugbetaald.

Aankomst en Vertrek

De woning en of studio is in principe vanaf 14.00 uur beschikbaar. U dient uw appartement voor 10 uur 's ochtends conform de huisregels op te leveren.(tenzij anders overeengekomen)

Een bedrag van € 25,00 voor de studio, € 30,00 voor Casa Avos en € 35,00 voor de Quinta wordt gerekend voor de eindschoonmaak. Dit bedrag wordt tezamen met de boekingssom op uw boekingsbevestiging berekend.

U wordt vriendelijk verzocht uw aankomsttijd en vluchtnummer aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid u op tijd van het vliegveld op te halen en het gehuurde voor te bereiden op uw komst. Wij zullen zorg dragen voor een veilige berging van uw bagage, indien u nog niet over de accommodatie kunt beschikken of indien u de accommodatie eerder dient te verlaten.

Annulering
Aanbetalingen zijn niet terugvorderbaar. U kunt dat risico dekken door een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Aansprakelijkheid

Wij van Casa Kamari zijn niet verantwoordelijk voor / kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor, schade, letsel of diefstal van/aan personen en /of hun eigendommen.

U betreedt ons terrein, huizen, zwembaden en speeltoestellen geheel op eigen risico en verantwoording.

Acceptatie van de voorwaarden

Met het boeken van een accommodatie accepteert u onze boekingsvoorwaarden.

Wij wensen u nu alvast een zeer prettige en vooral zonnige vakantie toe op Casa Kamari !

Casa Kamari vakantiehuizen  |  kamari@sapo.pt